Skytteevent 2018

SLAGERUP

JAKT & VILTVÅRD AB

hunting & gamekeeping
Övning ger färdighet

Regelbundet övningsskytte är en förutsättning för en jämn och hög nivå på jaktskyttet. Slagerup Jakt & Viltvård AB samarbetar med några av Sveriges bästa och mest uppskattade  skytteintstruktörer och träningsanläggningar.


Privatundervisning

Att ta privatlektioner inför jägarexamen kan vara ett bra alternativ för dem som har svårt att hinna med en kurs eller gärna vill ha mesta möjliga utbyte av undervisningen. Ta med några goda vänner eller bjud dina barn på en kurs och förbered Er inför jägarexamen tillsammans.


Vid privatundervisning utgår vi självfallet från kundens förutsättningar och eventuella förkunskaper. Om Du redan nu vet att jakt med fågelhund är det som kommer att bli den jaktform  som faller sig mest naturligt eller är det Du alltid velat prova på, så fokuserar vi på fågeljakt och hagelskytte. Har Du ärvt skog i Norrland och vill börja jaga älg, så skräddarsyr vi lektioner för detta. För godkänd teoretiskt prov för jägarexamen krävs emellertid kunskaper inom alla vanliga jaktformer, så grundläggande undervisning inom detta är nödvändigt även för den som inte ens vill skjuta upp för klass 1-vapen, dvs  högviltprovet. Beroende på kundens önskemål kan skytteinstruktionerna förläggas till allt från den lokala skjutbanan till någon av landets absolut bästa anläggningar med mycket kvalificerade engelska instruktörer. Det går även bra att boka en eller två lektioner om Du redan har jägarexamen, men inte jagat på många år och nu plötsligt blivit inbjuden på fin fasanjakt med företaget eller svärfar. Vi vet när det är hatt eller keps som gäller och när slipsen ska med.     


Effektiv träning inför jakten -

Abbonerade event på Stjärnåsens skjutbiograf


Slagerup Jakt & Viltvård AB anordnar återkommande jaktskyttearrangemang för jägare! Vi skjuter på skjutbiografen hos Stjärnåsen söder om Landvetter och andra bra anläggningar . Varje skytt deltar i tre omgångar om 20 minuters skytte och vilar däremellan upp sig och låter pipan kallna. (Snabbt skytte med varm pipa sliter mycket på vapnet och mer än 30 minuters skytte är direkt olämpligt. Därigenom utnyttjar vi tiden bäst genom att vara två omgångar skyttar som byter av varandra.) Samling sker 30 min innan start.


Deltagaravgiften är 450 kr inkl. moms per skytt. Till detta kommer kostnad för övningsammunition. Eventuella extra avgifter för skott utanför duken eller dylikt står varje skytt personligen för. Om du vill låna vapen, boka ammunition till rabatterat pris i förväg eller har andra önskemål, hör av dig till emilsson@slagerup.se.

Du kan avboka din plats fram till en vecka innan arrangemanget, därefter garanteras inte återbetalning av avgiften.


Om du är intresserad av att delta, anmäl Dig via emilsson@slagerup.se Ange också om du vill delta i en grupp för rutinerade skyttar eller i en grupp mera ovana skyttar. För den rutinerade gruppen sker skyttet på snabbare och svårare jaktsituationer och tempot är högre, medan de mindre vana skjuter på långsammare eller stillastående mål och med färre skott per omgång. För samtliga deltagare ställs krav på tidigare erfarenhet av skytte med klass 1 kulvapen på skjutbana och kunskap om säker vapenhantering.


Vi återkommer med en bekräftelse och mer information inom två veckor, efter det att förhoppningsvis tillräckligt många skyttar anmält sig.


Pris: 450 kr inkl moms.  Kostnad för ammunition tillkommer. Läs mer om Stjärnåsen Skyttecenter.
Kommande datum:


För närvarande är alla kommande vent fullbokade.
Slagerup Jakt & Viltvård AB

www.slagerup.se

Djupedalsgatan 6

413 07 Göteborg

Org nr 559022-1676

Godkänd för F-skatt