Shooting Society

SLAGERUP

JAKT & VILTVÅRD AB

hunting & gamekeeping


Slagerup Shooting Society

- ett sällskap för jaktskyttar


Slagerup Jakt & Viltvård AB har nu glädjen att erbjuda medlemskap i Slagerup Shooting Society, en klubbverksamhet för jaktskyttar.


Slagerup Shooting Society har ungefär ett skytteevent per månad, året runt. Tonvikten ligger på realistiskt jaktskytte på skjutbiograf, hagelbana och långhållsbana och varje evenemang har ett särskilt tema. Allt från vildsvinsextravagnza på biograf till höga fasaner, anfallande pappersbjörnar och simulerad ripjakt kommer att erbjudas, liksom av och till lite annorlunda skytte med exempelvis jaktbåge för dem som vill prova på detta. Medlemmarna i Slagerup Shooting Society är redan relativt rutinerade jaktskyttar som vill träna mer på särskilda moment och utvecklas som jaktskyttar. Det ingår vid vissa moment undervisning med etablerade instruktörer och vid andra tillfällen handlar det i första hand om att effektivt kunna träna på abonnerade skjutbanor under trevliga former. Därför ställs det också särskilda krav på viss vana, så att alla deltagare kan erhålla en effektiv, säker och bra träning. För att säkerställa en hög och jämn nivå på skytteeventen tas nya medlemmar endast in på rekommendation eller efter att de deltagit i annan undervisning eller jakt med Slagerup Jakt & Viltvård AB.Slagerup Shooting Society i korta drag:


 • Ca. ett återkommande skytteevenemang per månad, året runt. Både vardagar och helger förekommer och veckodagar kommer att variera. Datum anpassas självfallet efter jaktsäsongens höjdpunkter.


 • Skyttet sker på abbonnerade skjutbanor i Göteborgsområdet och under ledning av rutinerade instrukturer och tävlingsskyttar. Skyttet sker i första hand i mindre grupper med både generella tips och individuella instruktioner.


 • Nyhetsbrev till medlemmar inför varje evenemang. Anmälan sker via e-post.


 • Endast rutinerade jaktskyttar med god vapenvana borgar för en avslappnad, säker, effektiv och trevlig skytteträning.


 • Medlemmar skjuter med egna vapen och ammunition. I vissa fall ingår lån av vapen eller test av utrustning  i själva arrangemanget.


 • Medlemmar anmäler sig till de tillfällen de vill och har möjlighet att delta vid och priset för varje event varierar beroende på innehållet.


Regler för deltagande med Slagerup Shooting Society:


 • Alla deltagare anmäler sig via e-post inför evenemanget. En del aktiviteter kommer att ha begränsat antal platser, varvid enkel turordning tillämpas.


 • Vi kommer i tid och börjar i tid. En del av poängen med verksamheten är att slippa köer och väntetid, så vi undviker att vänta på varandra i onödan.


 • Trevlig stämning och artighet är ett krav för deltagande. Det är alltid bättre att bomma på banan än i skogen och träningen blir bättre med en positiv och uppmuntrande attityd.


 • Klädseln är fri men vårdad. Tweed är inget krav, men det är tillåtet.

Vi undviker så gott det går kamouflagekläder på skjutbanan.


 • Anmälda medlemmar som inte avbokar sin plats minst en vecka innan evenemanget kan komma att faktureras hela avgiften.
Kommande evenemang 2019:


2019


Tisdagen den 15/10 kl 18-20

Hagelskytte. Fullbokat.


Onsdagen den 13/12 kl 19-20

Träning med instruktör på Stjärnåsens skjutbiograf. 1 plats kvar.2020


Torsdagen den 2/1 kl 19-20

Tema hjort och snabbskytte. 4 platser kvar.